icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Kom naar de Dag van de Bouw op WarmtelinQ pompstation in Delft!

Actueel | 06 juni 2024

Samen met onze opdrachtgever WarmtelinQ opent V&SH Pipelines & Industry op zaterdag 8 juni 2024 de bouwhekken voor iedereen die wil komen kijken op het WarmtelinQ pompstation in Delft.

Bezoek ons project in Delft

Op deze dag is er van alles te doen, zoals rondleidingen op het terrein en leuke activiteiten voor de kinderen. Verder staan er diverse kraampjes met verse koffie en wat lekkers, een ijskar en een patatkraam, allemaal in samenwerking met lokale Delftse (maatschappelijke) ondernemers.

Wil je meer weten over werken bij V&SH Pipelines & Industry? Onze recruiter Renate is er ook en komt graag met je in contact.

📅 Zaterdag 8 juni 2024
🚩 WarmtelinQ pompstation, Laan der Verenigde Naties 51, Delft
10:00-16:00 uur

V&SH Pipelines & Industry bouwt eerste pompstation

WarmtelinQ is een regionale ondergrondse warmtetransportleiding. Via de leidingen wordt warmte getransporteerd die vrijkomt tijdens de industriële processen in de Rotterdamse haven. V&SH Pipelines & Industry bouwt het eerste pompstation in Delft, waarmee straks 120.000 huizen en bedrijven in Zuid-Holland duurzaam verwarmd zullen worden.