icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

13 december open dag voor leerling monteurs elektra, gas, water

Actueel | 07 december 2021

Begin direct met leren, werken en geld verdienen! Wij zoeken in alle regio's leerling monteurs elektra, gas of water. Tijdens het leer-werktraject ga je één dag per week naar school en vier dagen per week in de praktijk aan de slag. Binnen een jaar haal je al je diploma en een baan heb je al! Woon jij in het Noorden; om jou vooraf een goed beeld te geven van dit traject geven wij op 13 december aanstaande een open dag op onze eigen vakschool in Schoonebeek van 9 tot 17 uur.

Interesse, kom dan naar de open dag

Als leerling monteur elektra, gas of water is het werk-leertraject een belangrijk onderdeel. Je loopt enkele maanden mee met een leermeester en een aantal collega’s, zodat je leert en een goed beeld van het werk krijgt. Om jou vooraf een goed beeld te geven van dit traject geven wij op 13 december aanstaande een open dag op onze vakschool in Schoonebeek. Hierin laten we je zien hoe het leer-werktraject tot leerling monteur elektra, gas of water er uit ziet. Zo weet jij na de open dag gelijk of het wat voor jou is!

De open dag is op 13 december op de Industrieweg 2a, 7761PV in Schoonebeek.

  • Krijg uitleg over het leertraject (wij regelen het, jij hoeft enkel aan de slag)
  • Bespreek de toekomstmogelijkheden
  • Ervaar het werk binnen in de hallen van onze vakschool
  • Bespreek direct je mogelijkheden om aan de slag te gaan en solliciteer meteen
  • Nog vragen? Dan kan je deze direct aan ons kwijt

Geef je HIER op om naar de open dag te komen of app Ernst op 't Einde voor meer informatie; 06-11125218