icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Sr. Engineer Hoogspanning Rotterdam

Actueel | 15 juli 2020

Bij Volker Energy Solutions hebben we een vacature voor een ervaren HV Engineer. Ben jij een Engineer die zich verder wil ontwikkelen in de energiebranche? Zoek jij een baan waar je niet elke dag op kantoor werkt, maar ook op projectlocaties? Wil jij meer betrokken zijn tijdens de realisatie van de projecten? Stop dan met zoeken…. want dit is misschien wel het juiste moment om de volgende stap te zetten in jouw carrière.

Let's Engineer!!

Als Senior Engineer Hoogspanning ben je technisch verantwoordelijk voor de engineering van uitdagende hoogspanningsprojecten. Je benut jouw technisch inzicht om een effectieve vertaalslag van functioneel ontwerp naar uitvoerbare projectplannen te maken. Ook verzorg je de technische documentatie en uitvoerings-stukken. Je werkt graag volgens de Systems Engineering methodiek en je bewaakt van nature scherp de kwaliteit en je voelt je verantwoordelijk zodat je technisch inhoudelijke issues proactief terugkoppelt naar onze opdrachtgever(s). Je stuurt afhankelijk van de grootte van het project zelf enkele medewerkers aan en je verricht geheel zelfstandig de engineering van onze hoogspanningsprojecten. Het leuke van deze rol is dat je van A tot Z betrokken bent tijdens de realisatie van de projecten en werk je ook op de projectlocaties.

Kom werken in hartje Rotterdam

Werken voor Volker Energy Solutions betekent werken aan energie infrastructuren. Zo is Volker Energy Solutions dé expert in ontwerp, aanleg en beheer van (complexe) midden- en hoogspanningsinstallaties. Wij helpen klanten als netbeheerders, energie-opwekkers en zakelijke klanten met uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt. Kortom, wij staan voor technisch vooruitstrevende oplossingen.Wij hebben een werkomgeving waar we innovatieve oplossingen bedenken voor een toekomstbestendige energievoorziening. Dat zie je terug in een gedreven, resultaatgerichte instelling met een goede werksfeer. Medewerkers zijn trots om bij Volker Energy Solutions te werken. Naast een concurrerend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen ook binnen VolkerWessels. Ons kantoor bevindt zich aan de Zalmstraat, midden in Rotterdam aan de voet van de Erasmusbrug, maar de projecten zijn natuurlijk buiten, door het hele land.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne Greven, Recruiter | HRM, op telefoonnummer 06 112 74 305 | E-mail: anne.greven@volker-es.nl
Lees ook op https://www.werkenbijvissersmithanab.nl/vacatures/senior-engineer/