icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Vacature Electrical Engineer

Actueel | 20 augustus 2020

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat die passie heeft voor techniek en de lat voor zichzelf en de organisatie hoog legt! Visser & Smit Hanab is landelijk een team van professionals aan het samenstellen om samen mooie projecten te realiseren en een bijdrage te leveren aan de energietransitie. Zie jij dit als een kans en wil jij samen met ons werken aan een mooie toekomst? Dan komen wij graag met jou in contact!

Werken aan een mooie toekomst?

Bij Visser & Smit Hanab werk je in een team met projectmanagers, projectleiders, uitvoerders, monteurs, werkvoorbereiders en een projectcoördinator samen aan het ontwerp en de realisatie van onze projecten. Daarnaast ondersteun je het projectteam met diverse werkzaamheden. Het betreft hier dus een brede en interessante rol.

Ben je woonachtig in regio Noord, Oost, Zuid of West? Geen probleem! Wij werken vanuit diverse kantoren en projecten in het land, waaronder Nieuwkuijk, Benthuizen en Hoogeveen. Op basis van jouw woonlocatie zal de standplaats worden bepaald.

Let's engineer!

Tijdens onze projecten word jij als Electrical Engineer ingezet voor werkzaamheden binnen de elektrische energie techniek. Je houdt je bezig met het ontwerpen, aanleg, beheren en verbeteren van elektrotechnische midden- en laagspanningsinstallaties. Deze installaties kunnen variëren van zonneparken tot netten van netbeheerders.

Als Electrical Engineer verzamel je de benodigde informatie, zoals tekeningen en onderzoeken. Je stelt begrotingen, ontwerprapporten, bestekken, calculaties, offertes en specificaties op. Je geeft advies op het gebied van elektrotechnische vraagstukken, zowel intern als extern. Daarnaast onderhoudt je contact met leveranciers, klanten en opdrachtgevers. Je werkt ontwerpen van elektrotechnische installaties uit en/of valideert deze ontwerpen. Je bent ook betrokken bij het organiseren en bijwonen van fabriekstesten (FAT) met de klant en je levert ondersteuning vanuit kantoor tijdens de montage en inbedrijfstelling. Als laatste draag je zorg voor een goede projectafronding.

Interesse?

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Anne Greven, Recruiter | HRM, op telefoonnummer 06 112 74 305 | E-mail: a.greven@vshanab.nl

De volledige vacature kun je bekijken op onze website via: https://www.werkenbijvissersmithanab.nl/vacatures/electrical-engineer-west/