icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

V&SH Distributie ontwikkelt de Hoofdleidingen Monitor

Actueel | 03 april 2023

Vorig jaar heeft Visser & Smit Hanab Distributie in een intensief traject met de leverancier in een recordtijd een nieuwe extensie ontwikkeld voor ons ERP systeem 4PS; de Hoofdleidingen Monitor en deze is nu live! De implementatie is inmiddels gestart en het eerste projectteam maakt er gebruik van.

De Hoofdleidingen Monitor is live

Voorheen was het niet mogelijk om (combi)hoofdleidingen in 4PS te bewaken en te besturen, maar met de realisatie van de HL Monitor is dit nu wel het geval. Bij een (combi)hoofdleiding worden gas, water, elektra, telecom en cai in één arbeidsgang gemonteerd waarbij verschillende disciplines in één sleuf worden aangelegd. De HL Monitor helpt ons met het besturen van het proces van opdracht tot oplevering. Middels een API is het mogelijk om de hoofdleiding van het project vanuit CAPO (Combi Aansluitingen Proces Ondersteuning) op te halen, waarna de data automatisch verwerkt wordt in 4PS en een serviceorder voor onze medewerkers wordt aangemaakt met alle relevante data. 

De implementatie is gestart bij het eerste projectteam

Visser & Smit Hanab Distributie is gestart met de implementatie van de HL Monitor en op dit moment werkt het eerste projectteam er al mee. In de komende weken volgen er meer projectteams die met de nieuwe extensie gaan werken. Weer een stap op weg naar de meest digitale organisatie van Nederland!