icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

V&SH Distributie tekent 8-jarig combicontract water/gas/elektra

Actueel | 18 maart 2022

Visser & Smit Hanab Distributie is de komende 8 jaar verantwoordelijk voor de aanleg van gecombineerde aansluitingen voor drinkwater, gas- en elektriciteit in de omgeving Leiden. Op 17 maart hebben wij met Alliander, Dunea en Oasen de handtekening mogen zetten onder het meerjarencontract Combi Structin-Noord. Binnen dit contract zijn er verregaande afspraken gemaakt over het verschuiven van ontwerpwerkzaamheden richting V&SH Distributie. Daardoor kunnen wij onze expertise al in een vroeg stadium inbrengen zodat we het ontwerp en het proces zo efficiƫnt en betrouwbaar mogelijk kunnen inrichten. Hiermee benutten de opdrachtgevers onze kennis en kunde maximaal, zodat we uiteindelijk de klant naar alle tevredenheid kunnen aansluiten.

Met zorg voor de omgeving realiseren wij de energietransitie

Onze werkzaamheden vinden veelal plaats in een drukke en uitdagende omgeving, waarbij we uiteraard rekening houden met alle betrokkenen, zoals verkeersdeelnemers, bewoners en winkeliers maar ook natuur en cultuur. Doordat wij de disciplines gas, water en elektriciteit in een arbeidsgang aanleggen hoeft de straat maar één keer open, zo wordt de omgevingshinder beperkt.

Met dit contract versterken wij onze positie in de regio en ontstaat er extra investeringscapaciteit die wij gebruiken om onze vakschool lokaal uit te breiden. Door zelf nieuwe vakmensen op te leiden zorgen we voor continuïteit en kwaliteit. Daarnaast vergroten we onze boorcapaciteit middels 2 nieuwe boorrigs, wat ons een grotere flexibiliteit geeft om sleufloos te werken. Met onze eigen vakmensen en state-of-the-art materieel staan wij klaar om samen met onze opdrachtgevers de energietransitie te realiseren.

Op de foto van links naar rechts;

  • Frits Wolters, directeur Strategisch Resource Management Alliander
  • Martin Matthijsse, divisiemanager Duin en Water Dunea
  • Walter van der Meer, CEO Oasen
  • Jesper Pottuit, directeur Van Gelder Kabel- Leiding en Montagewerken BV
  • Stanley Maas, CEO Visser & Smit Hanab