icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bijzondere Verbindingen

Al anderhalve eeuw helpen wij, samen met onze partners, ons land vooruit met de aanleg van cruciale infrastructuur voor water, gas en elektriciteit. Een fantastische mijlpaal die wij vieren rondom het thema ‘150 jaar bijzondere verbindingen’. Dit doen we ondermeer met een serie films waarin we bijzondere verhalen uit ons verleden en heden verbinden aan een visie op de toekomst. En waarmee we laten zien dat onze kabels en leidingen vaak letterlijk een verbindende factor vormen tussen uitdagingen en oplossingen, tussen kleine initiatieven en grote bewegingen, en tussen vakmanschap en innovatiekracht. Met trots presenteren wij het 5e filmpje van deze serie, die overigens allemaal te bekijken zijn op onze website onder de rubriek Nieuws.

In dit filmpje Verbonden door Lef nemen CEO Robert Koole en supervisor Marco Los ons mee naar Noorwegen en Denemarken om te laten zien welke grenzen de mensen van Visser & Smit Hanab in de dagelijkse praktijk verleggen. ‘Verbonden door lef' is een inspirerend verhaal over durfprojecten, extreme omstandigheden en werken onder hoogspanning.

De energietransitie

De wereld is hard aan het veranderen. Doel van V&SH is om binnen deze veranderingen samen met onze opdrachtgevers te werken aan de energietransitie. Er moet in 2050 een veilige, betrouwbare en betaalbare CO2 arme energievoorziening zijn. Elektrificatie en warmtetransport gaan een grote bijdrage leveren aan de energietransitie volgens het Klimaatakkoord. V&SH heeft hierop vanuit overtuiging, sense of urgency en de wil hieraan een bijdrage te leveren, haar strategie voor de komende jaren gebaseerd.