icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Van idee tot oplossing

Actueel | 02 mei 2017

Door gebruik te maken van 3D-laserscanning bieden wij een totaaloplossing voor het doorvoeren van modificaties in bestaande installaties.

Winwin situatie

Wij bepalen aan de hand van de klantvraag de relevante eisen en werken deze uit in een uitvoerbaar en nauwkeurig detailontwerp. Door de precisie van de 3D- laserscanapparatuur  kunnen wij maximaal prefabriceren, waardoor de montageactiviteiten in de installatie tot een minimum beperkt worden. Hierdoor zijn er minder veiligheidsrisico’s en is de stilstand tijd van de installatie korter. Kortom een winwin situatie.

Inmeten voor de sleuf dicht is

Onze 3D laserscanner Trimble TX8 zetten wij o.a. in voor het scannen van industriële installaties en ondergrondse kabels en leidingen. Ook voor as-built metingen is de TX8 waardevol. Zo is het mogelijk om de scan te vergelijken met het ontwerp van de installatie en kunnen kabels en leidingen ingemeten worden, voordat de sleuf gedicht wordt.

 

Contact opnemen

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de 3D laserscanning technologie, neem dan contact op met:

Dennis in ’t Groen, hoofd engineering M +31 6 50428937 of mail naar d.int.groen@vshanab.nl   

of met Martijn Nouwen, landmeter M +31 6 11008123 of mail naar m.nouwen@vshanab.nl