icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

De Wereld van VolkerWessels

Actueel | 31 mei 2017
VolkerWessels heeft een nieuwe film gelanceerd over het concern en haar ondernemingen waaronder Visser & Smit Hanab.

Profiel VolkerWessels

Wij creëren meerwaarde voor al onze stakeholders. Dat bereiken we met onze enthousiaste en vakkundige mensen, gezond ondernemerschap en een flinke dosis innovatiekracht. Onmisbare voorwaarden hierbij zijn de vaste onderdelen van ons beleid: veiligheid, integriteit en duurzaamheid. 16.000 enthousiaste en deskundige collega’s in zo’n 120 ondernemingen uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Canada/Verenigde Staten vormen samen VolkerWessels. 
 

We zijn een Nederlands concern dat actief is op vele gebieden. Van bouw & vastgoed tot civiele techniek en van spoor- en wegenbouw tot energie, telecom en offshore. We ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, financieren, beheren en exploiteren. En dat doen we voor al onze stakeholders: opdrachtgevers, medewerkers, aandeelhouders,  leveranciers en de maatschappij in het algemeen.
 

Samen Sterk

De kracht van VolkerWessels schuilt in de diversiteit van onze ondernemingen. Onze werkmaatschappijen zijn zelfstandig en hebben een eigen winst- en marktverantwoordelijkheid. Regionale bouwondernemingen met lokale naam en faam. Maar met onze gebundelde kennis van alle bouwdisciplines zijn we samen sterk in multidisciplinaire en integrale projecten.
 

 

Organisatie

VolkerWessels is een privaat gefinancierde onderneming. Een gedetailleerde beschrijving van de structuur van onze onderneming vindt u in ons Financieel Jaarverslag en op de pagina over onze organisatie op de website https://www.volkerwessels.com/