icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Integrale projecten ontwikkelt zonneparken

Actueel | 14 maart 2018
Gedreven door de energietransitie is Visser & Smit Hanab Integrale Projecten gestart met de ontwikkeling van volledig duurzame energievoorziening in de vorm van zonneparken. Wij kunnen een dak- en/of grondeigenaar in contact brengen met partijen die in staat zijn de installatie te exploiteren en te realiseren. In bouwteam-verband komen wij gezamenlijk tot het turn-key opleveren van een zonnepark.

Eigen ontwerpafdeling voldoet aan wensen klant

Het proces begint met een wens voor een stuk grond of dak waar de klant/partner een zonnepark op wilt bouwen. Wij hebben een aantal vaste partners zoals GroenLeven en Nederland Opgewekt die zich hier actief mee bezig houden, maar krijgen wij ook veel aanvragen van andere partijen. Wanneer die partijen met een wens of vraag naar Visser & Smit Hanab Integrale Projecten toekomen, zijn we in staat om van een idee een plan en project te maken conform de gestelde eisen en wensen van de klant. Daarbij speelt onze ontwerpafdeling een belangrijke rol omdat zij de verschillende benodigde onderdelen ontwerpen. Het complete zonnepark wordt ontworpen, net zoals het benodigde laagspanningsnetwerk voor de zonnepanelen, het middenspanningsnetwerk en de aansluiting op het elektriciteitsnetwerk.

Duurzame energieopwekking

Wij plaatsen met onze vaste partners de constructies, omvormers en zonnepanelen conform het uitvoeringsontwerp. Daarbij maken wij gebruik van de beste producten die duurzame energieopwekking over lange periode optimaal ondersteunen. Visser & Smit Hanab realiseert hoogwaardige kabelnetwerken in veel verschillende soorten en maten. Voor de realisatie van zonneparken leveren, leggen en monteren wij laag- en middenspanningsnetwerken, inclusief de benodigde bekabeling, transformatorstations en verdeelkasten. Een zonnepark dient uiteindelijk aangesloten worden op het openbare elektriciteitsnetwerk. Visser & Smit Hanab Integrale Projecten coördineert en realiseert de aansluiting. Hiervoor maken wij gebruik van onze relaties met de diverse netbeheerders en kennis van de onderhavige processen om te zorgen dat de aansluiting tijdig gerealiseerd is.

Neem contact op

Ieder zonnepark is uniek en dat maakt elk project tot een mooie uitdaging. Om die uitdaging om te zetten in projecten heeft Romy Hoogeveen de coördinerende rol op zich genomen tijdens het ontwerpproces. Zij draagt zorg voor de integrale aanpak bij elk project en de coördinatie en communicatie intern en naar de verschillende partners toe.
Neem contact op voor vragen, sparren of een berekening met Romy; r.hoogeveen@vshanab.nl of bel naar; +31 682744846