icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Opgeleid voor de energietransitie

Actueel | 07 augustus 2018
Om de energietransitie te verwezenlijken hebben we vakmensen nodig. Voor de aanleg van zonneparken, warmtenetwerken en voor het aansluiten van de windmolenparken op land en op zee. Met name het offshore werk is niet plaatsgebonden en biedt daarom aan gemotiveerde jongeren uit Drenthe de mogelijkheid om te blijven wonen in hun geliefde regio en toch over de hele wereld te werken. Dan heb je een goede opleiding nodig en een goede werkgever. Visser & Smit Hanab biedt deze kans aan gemotiveerde kandidaten en heeft tot twee keer toe in Emmen een groep offshore monteurs opgeleid, die nu overal aan het werk zijn. In opdracht van de provincie Drenthe is over dit succesvolle traject een film gemaakt.

Kom ook werken en leren bij Visser & Smit Hanab

Technisch of met interesse in techniek en graag buiten aan het werk? Wellicht heb jij dan interesse in een van onze opleidingstrajecten. Kijk onder Werkenbij op de website of mail naar werkenenleren@workforce-bv.com voor informatie.  Geef aan waar je goed in bent en wat je wilt worden of wat je wilt leren. Wij nemen dan contact met je op en bespreken de mogelijkheden.