icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Trede 4 op de veiligheidsladder

Actueel | 08 november 2016
VSKR (vof Visser & Smit Hanab en VolkerRail) heeft trede 4 van de veiligheidsladder bereikt. Met deze prestatie laat VSKR zien veiligheid hoog in het vaandel te hebben en proactief bezig te zijn met veiligheidsbewustzijn en -gedrag.    

Gedragsverandering

De veiligheidsladder stimuleert een collectieve gedragsverandering op het gebied van veiligheid. Elk aannemingsbedrijf doorloopt jaarlijks meerdere certificatieschema’s, het is inmiddels een belangrijk onderdeel geworden in de bedrijfsvoering. Het verrassende van de veiligheidsladder is dat het niet zo zeer gaat om het afvinken van lijstjes en bezien of de deming circle wel helemaal rond is. Gedrag is waar het om draait.

 

 

Trede 3 Boren en Transport

Naast VSKR hebben de Visser & Smit Hanab business units Boren en Transport trede 3 van de ladder behaald. Dit past in het streven van Visser &Smit Hanab om het hele bedrijf gecertificeerd te hebben op de Veiligheidsladder, ook als er niet aan het spoor wordt gewerkt.