icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Visser & Smit Hanab wint ISTT No-Dig Award 2014!

Actueel | 13 oktober 2014

Gisteravond is bekend gemaakt dat Visser & Smit Hanab de prestigieuze 'ISTT No-Dig Award 2014' heeft gewonnen.

ISTT, de International Society for Trenchless Technology, is een internationale organisatie die is opgericht ter bevordering en stimulering van sleufloze technieken, onderwijs, opleiding, studie en onderzoek in de wetenschap en praktijk.

 

De No-Dig Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een opdrachtgever, aannemer, leverancier of onderzoeker die de wereldwijde ontwikkeling en/of toepassing van sleufloze technieken op een bijzondere wijze heeft gestimuleerd door innovatieve technieken of toepassingen.

 

Visser & Smit Hanab heeft 'Arc drilling', onderdeel van het project Beverwijk-Wijngaarden, ingediend. Het betreft het ontwerpen en realiseren van een waterkruising door middel van een HDD met voorgebogen buizen.

 

Voor meer informatie over de unieke boogboring verwijzen wij u naar de website.

 

Verdere informatie over het project Beverwijk-Wijngaarden kunt u vinden via deze link.

 

Het artikel op de website van ISTT leest u via deze link.