HomeNieuws V&SH Integrale Projecten ontwikkelt zonneparken

V&SH Integrale Projecten ontwikkelt zonneparken

Actueel

Gedreven door de energietransitie is Visser & Smit Hanab Integrale Projecten gestart met de ontwikkeling van volledig duurzame energievoorziening in de vorm van zonneparken. Met betrekking tot de ontwikkeling van duurzame energievoorzieningen zijn wij in staat een dak- en/of grondeigenaar in contact te brengen met partijen die in staat zijn de installatie te exploiteren en te realiseren. In bouwteam-verband komen wij gezamenlijk tot het turn-key opleveren van een zonnepark

zonnepark animatie

Van ontwerp tot aansluiting

Onze eigen hoogwaardige ontwerpafdeling is in staat een compleet zonnepark te ontwerpen, dit vanaf de benodigde zonnepanelen, laagspanningsnetwerk, middenspanningsnetwerk tot en met de aansluiting op het elektriciteitsnetwerk.

Wij beschikken over de kennis en de vaardigheden om van een idee of wens een plan te maken, en van een plan een project te maken. Visser & Smit Hanab integrale Projecten beheerst alle facetten van het ontwerp en ontwerpproces: van initiatief, concept en haalbaarheid tot programma van eisen en schetsontwerp, en van definitief ontwerp tot uitvoeringsontwerp. Hierbij maken wij gebruik van moderne BIM-systemen met 3D-modellen en software voor de berekening van de energieopwekking.

Onze aanpak ontzorgt de klant

In samenspraak met onze klanten en partners zijn wij in staat een compleet turn-key zonnepark te realiseren conform gestelde eisen en wensen. Wij plaatsen met onze vaste partners de constructies, omvormers en zonnepanelen conform het uitvoeringsontwerp. Daarbij maken wij gebruik van de beste producten die duurzame energieopwekking over lange periode optimaal ondersteunen. Visser & Smit Hanab realiseert hoogwaardige kabelnetwerken in veel verschillende soorten en maten. Voor de realisatie van zonneparken leveren, leggen en monteren wij laag- en middenspanningsnetwerken, inclusief de benodigde bekabeling, transformatorstations en verdeelkasten.

 

Een zonnepark dient uiteindelijk aangesloten worden op het openbare elektriciteitsnetwerk. Visser & Smit Hanab Integrale Projecten coördineert en realiseert de aansluiting. Hiervoor maken wij gebruik van onze relaties met de diverse netbeheerders en kennis van de onderhavige processen om te zorgen dat de aansluiting tijdig gerealiseerd is.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in zonneparken of wat onze afdeling Integrale Projecten nog meer voor u kan betekenen:

Erik Bosch is bereikbaar op t 06-50225599 of  per mail naar e.bosch@vshanab.nl

+