icon-arrow-right
HomeNieuws V&SH voert tekeningenbeheer uit voor Varo Energy

V&SH voert tekeningenbeheer uit voor Varo Energy

Actueel

In opdracht van VARO Energy heeft de engineeringsafdeling van V&SH het tekeningenbeheer opgezet voor alle opslagterminals in Nederland en België van VARO Energy. Het resultaat is een altijd up-to-date tekeningendossier en hiermee compliance met de wet -en regelgeving vanuit de Seveso / BRZO.

Dossiers up-to-date maken

Voor het onderhouden en inspecteren van de installaties was de wens van VARO om een up-to-date tekeningendossier beschikbaar te hebben. Visser & Smit Hanab heeft de tekeningen gecontroleerd op de werkelijke AS-Built situatie en de tekeningen aangepast waar noodzakelijk. De tekeningen worden nu ter beschikking gesteld aan de VARO organisatie middels een Document Management Systeem (Sharepoint).

Dossiers up-to-date houden

Om het tekeningenpakket up-to-date te houden is een functionaliteit binnen het Document Management Systeem ontwikkeld, waarmee diverse partijen (operators, beheerders, aannemers) wijzigingen kunnen melden. Een wijziging kan gaan om de toevoeging van een enkel installatie onderdeel zoals een afsluiter, maar ook om complete installatie uitbreidingen met diverse nieuwe tekeningen.

Engineeringsafdeling verantwoordelijk voor beheer

Deze wijzigingen worden door Visser & Smit Hanab verwerkt en digitaal ter goedkeuring aangeboden aan de verantwoordelijke technisch beheerder van de terminal. Zodra de wijziging is goedgekeurd, is deze beschikbaar voor de VARO organisatie

Contact opnemen

Voor meer informatie over dit systeem maar ook over eventuele mogelijkheden voor uw bedrijf, neem contact op met:

John van den Enden, projectengineer; j.van.den.enden@vshanab.nl

of Dennis in ‘t Groen, hoofd Engineering; d.int.groen@vshanab.nl

 

+