icon-arrow-right

Profiel

Al meer dan 150 jaar realiseert Visser & Smit Hanab onder- en bovengrondse infrastructuur en installaties op gebied van energie, water en (petro) chemie. Wij onderscheiden ons door te werken met de beste eigen vakmensen zoals laag- midden en hoogspanningsmonteurs, fitters en lassers. Daarnaast heeft V&SH een eigen incompany engineeringsclub van 40 man met geavanceerde specialistische kennis en de modernste 3D scanapparatuur. Onze vakmensen zorgen er samen met een toegewijd netwerk van leveranciers en onderaannemers voor dat wij veilig, op tijd en binnen het budget de klus klaren. Met respect voor mens en omgeving. Wij kenmerken ons door gedurfd ondernemerschap en in elke laag van de onderneming schuwen we de uitdaging niet om baanbrekend werk aan te nemen en uit te voeren, maar wel gecalculeerd en op basis van een fair contract!

 

Offshore 9

Hoe pakken wij het aan

Onze scope kan de hele breedte van een project zijn, te beginnen bij ontwerp, engineering en vervolgens uitvoering, beheer en onderhoud. Graag realiseren wij samen met onze opdrachtgevers de energietransitie naar schonere en duurzame energie. V&SH is georganiseerd voor de vervanging van gas door elektra, het aanpassen van bestaande netwerken voor nieuwe energiebronnen en de aanleg van warmtenetwerken met onze afdelingen Elektra en Warmte en een eigen engineering afdeling. Wij zijn betrokken bij de bekabeling van off- en onshore windmolenparken, zonneparken en laadpalen, vaak samen met onze VolkerWessels zusterbedrijven, zoals VolkerTelecom, KWS, van Hattum en Blankevoort etc. Met de overname van Joulz Energy Solutions in 2018 hebben we onze elektra activiteiten uitgebreid met een slimme project- en engineersclub in de complexe wereld van midden en hoogspanningsinstallaties.

170214 - 53.jpg

Polderprojecten en buitenlandse boringen

Van energiebedrijven tot netbeheerders en van waterbedrijven tot industriële grootmachten. Bedrijven, overheden of andere organisaties in Nederland of internationaal. Wie de opdrachtgever ook is, we verbinden ons altijd met dezelfde overtuiging en gedrevenheid aan een project. Van bescheiden leidingwerk in de polder tot indrukwekkende recordbrekende boringen in het buitenland. Bij ieder project van groot tot klein, staan onze kernwaarden centraal: Veiligheid, Integriteit, Vakmanschap en Duurzaamheid.

Borssele 25

Betrouwbare partner en eigen vakschool

Van ontwerp en engineering tot constructie en onderhoud. Bij Visser & Smit Hanab leveren we niet alleen hoogwaardige verbindingen en installaties op, we houden ze ook in stand. Maar dat kunnen we niet alleen. Een goede relatie en ‘connectie' met onze opdrachtgevers is van groot belang. We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen staat hierin centraal. Daarom investeren we continu in de relatie met onze opdrachtgevers en in onze rol als betrouwbare partner. We steken veel tijd en energie in innovatie en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen gebaseerd of vooruitlopend op de klantvraag. Bovendien zorgen we voor continuïteit in ons vakmanschap door opleiding en kennisoverdracht aan te bieden. In 2017 zijn wij begonnen met het incompany opleiden van onze monteurs en vaklieden en inmiddels is dit uitgegroeid tot een echte V&SH vakschool met vestigingen door het land.

 

 

 

 

 

+