icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Oosterwolde

Duurzaamheidsambitie realiseren

Dit jaar hebben we, in opdracht van GroenLeven, de parkbekabeling voor het zonnepark Oosterwolde gerealiseerd.

Energieneutraal in 2030

Het zonnepark Oosterwolde levert een bijdrage aan de duurzaamheidsambitie van de gemeente Ooststellingwerf om in 2030 energieneutraal te zijn. Kleine indicatie van de omvang van het project, aantal zonnepanelen: +/- 17.900, maximale opwekking: 6,2 MW (megawatt) genoeg om ongeveer 1.780 huishoudens te voorzien van elektriciteit.

Volledige bekabeling Zonnepark

Dit is het eerste project waarbij we zowel de bekabeling van de middenspanning als laagspanning realiseren op een zonnepark. Voor de betreffende werkzaamheden hebben wij nauw contact met onze opdrachtgever GroenLeven. De communicatie met de opdrachtgever is geheel in het Engels omdat Groenleven sinds kort is overgenomen door BayWa r.e., een van de meest gerenommeerde zonnepark bouwers in Europa .

Projectteam

Tijdens de uitvoering van het project houden we zoveel mogelijk werkzaamheden in eigen hand en worden vrijwel alle montagewerkzaamheden uitgevoerd door eigen V&SH mensen:

  • Visser & Smit Hanab Projectteam Oosterwolde Parkbekabeling
    Projectleider Jeroen Bryan; j.bryan@vshanab.nl
    Werkvoorbereider Michiel de Weijer
    Uitvoerder Christiaan Scholtens