icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Shell TGU project

Visser & Smit Hanab ontving van Shell de opdracht voor de complete revamp van twee grote fornuizen in de Thermal Gasoil Unit. De werkzaamheden omvatte de construction engineering, werkvoorbereiding, gedeeltelijke sloop van de bestaande TGU-plant, installatie van nieuwe fornuizen, herstellen van de nog in gebruik zijnde delen en het herinstalleren van rookgaskanalen en -behuizing.

Tijdens de uitvoering vormde het krappe tijdsbestek een uitdaging, mede omdat in het project omvangrijke hijswerkzaamheden nodig waren binnen een kleine werklocatie. Een integrale planning met andere op de site werkzame partijen was de oplossing om één en ander vlekkeloos te laten verlopen. Het resultaat: een zero-defect en zero-accidents site installation waarbij het project binnen 28 dagen na de start van de werkzaamheden werd opgeleverd.