icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Upgrade veiligheid tankput 14 & 15

In opdracht van Odfjell Rotterdam voerde Visser & Smit Hanab een upgrade uit van het koel- en bluswaternetwerk voor tankput 14 & 15. De werkzaamheden aan de 21 tanks omvatte de inkoop, engineering en constructie van alle GRE pijpleidingen en afsluitercomponenten en het projectmanagement.

Tijdens de inspectie van de bestaande installatie bleek al snel dat de bestaande leidingbrug niet geschikt was voor de nieuwe leidingen. Daarop werd de scope van het project uitgebreid met het ontwerp en de constructie van de nieuwe leidingbrug. De in-house engineering afdeling van Visser & Smit Hanab tekende voor het ontwerp en de berekeningen, zusterbedrijf Van Hattum en Blankevoort plaatste de ankerpalen waarop het rack is geplaatst.

 

Het project is naar volle tevredenheid van onze klant opgeleverd.